Modificare „(BCC) are un nou director general adjunct - 16 noiembrie 2012

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica (BCC) a hotarat, miercuri, preluarea atributiilor directorului general adjunct de catre Gheorghe Cismaru, director executiv al Directiei operatiuni si IT, incepand cu 18 noiembrie, in locul lui George Ciobanasu, care isi incheie mandatul.Ciobanasu a ocupat pozitia de director general adjunct din noiembrie 2009, banca inregistrand pe durata mandatului sau o crestere a cotei de piata la 1,4%, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), noteaza Mediafax. Gheorghe Cismaru, in varsta de 62 de ani, are o experienta de peste 37 de ani in domeniul economic si bancar, dintre care peste 12 in cadrul Bancii Comerciale Carpatica. El coordoneaza activitatea Diviziei operatiuni si IT, este director executiv si membru al Directoratului, se precizeaza in comunicat. Daca va fi nominalizat pentru preluarea derfinitiva a pozitiei de director general adjunct, Cismaru trebuie sa primeasca avizul Bancii Nationale a Romaniei. Directoratul BCC va fi compus din Ion Dobrica - director general interimar, Gheorghe Cismaru - director executiv, membru al Directoratului avand atributii ale directorului general adjunct - vicepresedinte Directorat si Georgiana Coanda - director executiv, membru al Directoratului.INTREBAREA SAPTAMANII IN SISTEMUL BANCAR: Cum va fi afectata Carpatica de arestarea lui Carabulea? Banca Comerciala Carpatica (BCC) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 12 milioane [[lei]] (2,7 milioane euro), iar activele totale au crescut cu 11,24%, la 4,305 miliarde lei. Banca are un capital social de 314,6 milioane lei, divizat in 3,146 miliarde de [[actiuni]] cu o valoare nominala de 0,1 lei. Carpatica este controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, care detine indirect aproape 46% din actiuni. In nume propriu el controleaza 41,29%, iar prin Atlassib mai are 4,55%.  Unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tanase, are 11,22% din actiuni. Totodata, fiul unui fost partener de afaceri al lui Carabulea, Alin Albu, detine un pachet de sub 5% din actiuni. In actionariat se afla, printre altii, persoanele fizice Antonio Gian Olivo - 4,81% si Lucio Olivo - 5,79%, potrivit celor mai recente raportari transmise Bursei. Actiunile bancii au inchis sedinta bursiera de miercuri in crestere cu 4,29%, la 0,0365 lei. La acest pret, capitalizarea bursiera a Carpatica este de 114,83 milioane lei (25,3 milioane euro).
Consiliul de Supraveghere al Bancii Comerciale Carpatica (BCC) a hotarat, miercuri, preluarea atributiilor directorului general adjunct de catre Gheorghe Cismaru, director executiv al Directiei operatiuni si IT, incepand cu 18 noiembrie, in locul lui George Ciobanasu, care isi incheie mandatul.Ciobanasu a ocupat pozitia de director general adjunct din noiembrie 2009, banca inregistrand pe durata mandatului sau o crestere a cotei de piata la 1,4%, se arata intr-un comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB), noteaza Mediafax. Gheorghe Cismaru, in varsta de 62 de ani, are o experienta de peste 37 de ani in domeniul economic si bancar, dintre care peste 12 in cadrul Bancii Comerciale Carpatica. El coordoneaza activitatea Diviziei operatiuni si IT, este director executiv si membru al Directoratului, se precizeaza in comunicat. Daca va fi nominalizat pentru preluarea derfinitiva a pozitiei de director general adjunct, Cismaru trebuie sa primeasca avizul Bancii Nationale a Romaniei. Directoratul BCC va fi compus din Ion Dobrica - director general interimar, Gheorghe Cismaru - director executiv, membru al Directoratului avand atributii ale directorului general adjunct - vicepresedinte Directorat si Georgiana Coanda - director executiv, membru al Directoratului.INTREBAREA SAPTAMANII IN SISTEMUL BANCAR: Cum va fi afectata Carpatica de arestarea lui Carabulea? Banca Comerciala Carpatica (BCC) a inregistrat in primele noua luni un profit net de 12 milioane lei (2,7 milioane euro), iar activele totale au crescut cu 11,24%, la 4,305 miliarde lei. Banca are un capital social de 314,6 milioane lei, divizat in 3,146 miliarde de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Carpatica este controlata de omul de afaceri Ilie Carabulea, care detine indirect aproape 46% din actiuni. In nume propriu el controleaza 41,29%, iar prin Atlassib mai are 4,55%.  Unul dintre partenerii de afaceri ai acestuia, Corneliu Tanase, are 11,22% din actiuni. Totodata, fiul unui fost partener de afaceri al lui Carabulea, Alin Albu, detine un pachet de sub 5% din actiuni. In actionariat se afla, printre altii, persoanele fizice Antonio Gian Olivo - 4,81% si Lucio Olivo - 5,79%, potrivit celor mai recente raportari transmise Bursei. Actiunile bancii au inchis sedinta bursiera de miercuri in crestere cu 4,29%, la 0,0365 lei. La acest pret, capitalizarea bursiera a Carpatica este de 114,83 milioane lei (25,3 milioane euro).
[[Categorie:BCC]][[Categorie:BVB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BCC]][[Categorie:BVB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2012-11-16}}
{{DEFAULTSORT:-2012-11-16}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)