Modificare „(BVB) a inchis cu un avans de 0,56%, iar titlurile Bancii (BCC) au castigat 15% - 06 octombrie 2011

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Bursa de la Bucuresti a inchis cu un avans de 0,56%, dupa ce marti a atins cel mai redus nivel din ultimii doi ani, iar actiunile Bancii Comerciale Carpatica (BCC) au ramas fara vanzatori si au castigat 15%, nivelul maxim de variatie admis pentru majoritatea titlurilor de la BVB. Actiunile celor mai lichide zece companii, analizate de indicele BET, se plasa cu 0,51% peste nivelul de marti, iar titlurile companiilor din sectorul energetic au ridicat indicele BET-NG cu 0,27%. Astfel, indicele extins al Bursei, BET-XT, care sintetizeaza evolutia primelor 25 de actiuni in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si Fondul Proprietatea (FP), afisa un plus de 0,67%. "Piata si-a mai revenit astazi (miercuri, n.r) sau poate este doar un repaus dupa caderea de marti. Exista o asteptare, fapt demonstrat de volumele destul de mici. Cel mai mult au suferit SIF-urile si sectorul bancar, iar BET-FI se afla in zona critica de 15.000 de puncte si daca sparge acest nivel probabil ca urmatorul prag va fi cel de 12.500 puncte", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de operatiuni al firmei de brokeraj Estinvest, Marcel Murgoci. Bursa de la Bucuresti a coborat marti cu 1,33% si a atins cel mai redus nivel din ultimii doi ani, intr-o piata in care investitorii au continuat sa reactioneze negativ sub presiunea scaderilor de pe bursele internationale.
Bursa de la Bucuresti a inchis cu un avans de 0,56%, dupa ce marti a atins cel mai redus nivel din ultimii doi ani, iar actiunile Bancii Comerciale Carpatica (BCC) au ramas fara vanzatori si au castigat 15%, nivelul maxim de variatie admis pentru majoritatea titlurilor de la BVB. Actiunile celor mai lichide zece companii, analizate de indicele BET, se plasa cu 0,51% peste nivelul de marti, iar titlurile companiilor din sectorul energetic au ridicat indicele BET-NG cu 0,27%. Astfel, indicele extins al Bursei, BET-XT, care sintetizeaza evolutia primelor 25 de actiuni in functie de lichiditate, inclusiv SIF-urile si [[Fondul Proprietatea]] (FP), afisa un plus de 0,67%. "Piata si-a mai revenit astazi (miercuri, n.r) sau poate este doar un repaus dupa caderea de marti. Exista o asteptare, fapt demonstrat de volumele destul de mici. Cel mai mult au suferit SIF-urile si sectorul bancar, iar BET-FI se afla in zona critica de 15.000 de puncte si daca sparge acest nivel probabil ca urmatorul prag va fi cel de 12.500 puncte", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de operatiuni al firmei de brokeraj Estinvest, Marcel Murgoci. Bursa de la Bucuresti a coborat marti cu 1,33% si a atins cel mai redus nivel din ultimii doi ani, intr-o piata in care investitorii au continuat sa reactioneze negativ sub presiunea scaderilor de pe bursele internationale.
[[Categorie:BCC]][[Categorie:BVB]][[Categorie:FP]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BCC]][[Categorie:BVB]][[Categorie:FP]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2011-10-06}}
{{DEFAULTSORT:-2011-10-06}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)