Modificare „(CGC)a intrat in faliment, iar investitorii de pe bursa au pierdut toti banii. ING era principalul creditor - 04 iulie 2014

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Tribunalul Arad a dispus intrarea in faliment a producatorului de contoare de masurare a apei Contor Group (simbol bursier CGC) la cererea societatii, iar actiunile companiei au fost suspendate de la tranzactionare, firma urmand sa fie dizolvata. Lichidatorul care se va ocupa de vanzarea activelor producatorului de contoare este Expert SPRL, se arata intr-un anunt remis de Contor Goup bursei de la Bucuresti. Contor Group s-a listat in 2008 pe bursa printr-o oferta in cadrul careia a atras 3,6 mil. euro de la investitori pentru un pachet de 25% din actiuni. Administratorul judiciar al producatorului de contoare a convocat adunarea creditorilor pe data de 23 iunie in vederea aprobarii depunerii cererii de intrare in faliment a societatii dupa ce oferta de vanzare a pachetului de control al Contor Group care a avut loc in acest an s-a soldat cu un esec, iar administratorul judiciar al societatii, SCP Expert din Arad, nu a gasit alternative de salvare a companiei. La finalul anului 2013 Contor Group avea active imobilizate de 36,2 milioane lei (circa 8 mil. euro) si datorii de peste 38 mil. lei (8,6 mil. euro). Principalul creditor al firmei intrate in faliment este ING, care nu si-a putut recupera imprumuturile acordate acesteia. Compania a avut pierderi de 6 mil. lei anul trecut.
Tribunalul Arad a dispus intrarea in faliment a producatorului de contoare de masurare a apei Contor Group (simbol bursier CGC) la cererea societatii, iar actiunile companiei au fost suspendate de la tranzactionare, firma urmand sa fie dizolvata. Lichidatorul care se va ocupa de vanzarea activelor producatorului de contoare este Expert SPRL, se arata intr-un anunt remis de Contor Goup bursei de la Bucuresti. Contor Group s-a listat in 2008 pe bursa printr-o oferta in cadrul careia a atras 3,6 mil. euro de la investitori pentru un pachet de 25% din actiuni. Administratorul judiciar al producatorului de contoare a convocat adunarea creditorilor pe data de 23 iunie in vederea aprobarii depunerii cererii de intrare in faliment a societatii dupa ce oferta de vanzare a pachetului de control al Contor Group care a avut loc in acest an s-a soldat cu un esec, iar administratorul judiciar al societatii, SCP Expert din Arad, nu a gasit alternative de salvare a companiei. La finalul anului 2013 Contor Group avea active imobilizate de 36,2 milioane [[lei]] (circa 8 mil. euro) si datorii de peste 38 mil. lei (8,6 mil. euro). Principalul creditor al firmei intrate in faliment este ING, care nu si-a putut recupera imprumuturile acordate acesteia. Compania a avut pierderi de 6 mil. lei anul trecut.
[[Categorie:CGC]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:CGC]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2014-07-04}}
{{DEFAULTSORT:-2014-07-04}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)