Modificare „(COCR) a cazut in cioc - 20 iunie 2013

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Actionarii Cocor Bucuresti, compania care opereaza cunoscutul magazin Cocor din Capitala, au aprobat programul dur de restructurare convenit cu BCR. Firma ipotecheaza aproape tot ce are si ce va avea in viitor, inclusiv fatada media a supermagazinului care ii poarta numele si accepta transferul unor atributii de conducere unei societati de management de proiect, de asemenea agreata de BCR.Cocor Bucuresti isi ipotecheaza 9 spatii comerciale in favoarea BCR, dar si celebra „fatada media“, cu care spera sa dea lovitura in comertul bucurestean. De asemenea, vor fi ipotecate si toate creantele actuale si viitoare.Actionarii Cocor Bucuresti au mai fost de acord cu planul de rescadentare si prelungire pana in 2015 a contractului de credit incheiat cu BCR in octombrie 2008.Una dintre conditiile acordarii creditului a fost transferul unor atributii de conducere unei societati de management de proiect, de asemenea agreata de BCR. De altfel, compania este reprezentata de Florea Popescu de la SC Popescu Management SRL.Cocor are un contract de imprumut cu BCR de peste 14,9 milioane de euro si va plati 7 rate lunare, de cate 50.000 de euro, pana la sfarsitul acestui an, apoi 12 rate lunare de cate 80.000 anul viitor si alte 7 rate lunare, de cate 170.000 de euro, intre ianuarie si iulie 2015.Pana in iulie 2015, Cocor va trebui sa-si relanseze suficient de credibil afacerile, astfel incat sa poata obtine un alt credit ca sa ramburseze diferenta de datorie de peste 12,4 milioane de euro (fara dobanda, principalul, n.r.), cel tarziu in 31 iulie 2015.Anul trecut, compania a raportat o pierdere neta de peste 16,2 milioane de lei la o cifra de afaceri de 12,1 milioane de lei, potrivit Economica.net. La 31 decembrie anul trecut datoriile curente ale Cocor depaseau activele curente cu peste 73,6 milioane de lei.
Actionarii Cocor Bucuresti, compania care opereaza cunoscutul magazin Cocor din Capitala, au aprobat programul dur de restructurare convenit cu BCR. Firma ipotecheaza aproape tot ce are si ce va avea in viitor, inclusiv fatada media a supermagazinului care ii poarta numele si accepta transferul unor atributii de conducere unei societati de management de proiect, de asemenea agreata de BCR.Cocor Bucuresti isi ipotecheaza 9 spatii comerciale in favoarea BCR, dar si celebra „fatada media“, cu care spera sa dea lovitura in comertul bucurestean. De asemenea, vor fi ipotecate si toate creantele actuale si viitoare.Actionarii Cocor Bucuresti au mai fost de acord cu planul de rescadentare si prelungire pana in 2015 a contractului de credit incheiat cu BCR in octombrie 2008.Una dintre conditiile acordarii creditului a fost transferul unor atributii de conducere unei societati de management de proiect, de asemenea agreata de BCR. De altfel, compania este reprezentata de Florea Popescu de la SC Popescu Management SRL.Cocor are un contract de imprumut cu BCR de peste 14,9 milioane de euro si va plati 7 rate lunare, de cate 50.000 de euro, pana la sfarsitul acestui an, apoi 12 rate lunare de cate 80.000 anul viitor si alte 7 rate lunare, de cate 170.000 de euro, intre ianuarie si iulie 2015.Pana in iulie 2015, Cocor va trebui sa-si relanseze suficient de credibil afacerile, astfel incat sa poata obtine un alt credit ca sa ramburseze diferenta de datorie de peste 12,4 milioane de euro (fara dobanda, principalul, n.r.), cel tarziu in 31 iulie 2015.Anul trecut, compania a raportat o pierdere neta de peste 16,2 milioane de [[lei]] la o cifra de afaceri de 12,1 milioane de lei, potrivit Economica.net. La 31 decembrie anul trecut datoriile curente ale Cocor depaseau activele curente cu peste 73,6 milioane de lei.
[[Categorie:COCR]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:COCR]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2013-06-20}}
{{DEFAULTSORT:-2013-06-20}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)