Modificare „(LACT) a intrat in insolventa. CITR este administrator judiciar - 17 februarie 2016

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Producatorul de lactate Lactag (simbol bursier LACT) a intrat in insolventa la propria cerere la mai putin de o luna dupa ce si-a cerut insolventa. conform unui anunt de pe bursa. Administrator judiciar a fost numit Casa de Insolventa Transilvania Filiala Bucuresti (CITR). Creditorii au la dispozitie zece zile de la primirea notificarii pentru a depune opozitiile privind deschiderea procedurii, iar pana la 29 martie trebuie sa inregistreze declaratiile de creanta. Lactag si-a cerut insolventa la inceputul lunii februarie din cauza faptului ca nu poate acoperi datoriile de peste 67 milioane de lei, dar si pentru ca presiunea competitorilor este foarte mare. Lactag, care este activ si in productia de carne, a avut in primul semestru al anului trecut vanzari de 35 mil. lei, in usoara scadere fata de perioada similara a anului trecut. In 2014, compania a raportat un rulaj de 72 mil. lei, fiind in topul celor mai mari producatori de lactate, un clasament condus detasat de Albalact, Danone si FrieslandCampina (Napolact).
Producatorul de lactate Lactag (simbol bursier LACT) a intrat in insolventa la propria cerere la mai putin de o luna dupa ce si-a cerut insolventa. conform unui anunt de pe bursa. Administrator judiciar a fost numit Casa de Insolventa Transilvania Filiala Bucuresti (CITR). Creditorii au la dispozitie zece zile de la primirea notificarii pentru a depune opozitiile privind deschiderea procedurii, iar pana la 29 martie trebuie sa inregistreze declaratiile de creanta. Lactag si-a cerut insolventa la inceputul lunii februarie din cauza faptului ca nu poate acoperi datoriile de peste 67 milioane de [[lei]], dar si pentru ca presiunea competitorilor este foarte mare. Lactag, care este activ si in productia de carne, a avut in primul semestru al anului trecut vanzari de 35 mil. lei, in usoara scadere fata de perioada similara a anului trecut. In 2014, compania a raportat un rulaj de 72 mil. lei, fiind in topul celor mai mari producatori de lactate, un clasament condus detasat de Albalact, Danone si FrieslandCampina (Napolact).
[[Categorie:LACT]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:LACT]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2016-02-17}}
{{DEFAULTSORT:-2016-02-17}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)