Modificare „(LMRU) va fuziona cu Ductil Steel Buzau - 07 ianuarie 2015

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Laminorul Braila (LMRU) va fi absorbit de combinatul Ductil Steel Buzau, dupa ce creditorii celor doua companii aflate in insolventa au aprobat planul de reorganizare, care prevede integrarea intr-o singura unitate a trei dintre uzinele metalurgice vandute in 2013 de grupul rus Mechel. Planul a fost aprobat si de judecatorul sindic din dosarele celor doua companii, iar oficialii de la Laminorul solicita suspendarea de la tranzactionare a actiunilor LMRU pentru a pregati fuziunea. Masura ar avea rolul de a crea un lant tehnologic mai eficient, deoarece uzina Otelu Rosu, aflata in componenta Ductil Steel, ar putea furniza materie prima catre uzina braileana. Laminorul, care produce profiluri de otel pentru constructii, cai ferate si industria navala, si-a intrerupt activitatea in decembrie 2012, dupa ce criza economica a dus la prabusirea vanzarilor si la pierderi de 50 milioane de lei intr-un singur an. La pachet cu celelalte combinate detinute de grupul rus, Laminorul a fost vanduta anul trecut catre firma Invest Nikarom, care a deschis procedura de insolventa pentru a le reorganiza. Uzina de la Braila si-a reluat activitatea in august 2014.
Laminorul Braila (LMRU) va fi absorbit de combinatul Ductil Steel Buzau, dupa ce creditorii celor doua companii aflate in insolventa au aprobat planul de reorganizare, care prevede integrarea intr-o singura unitate a trei dintre uzinele metalurgice vandute in 2013 de grupul rus Mechel. Planul a fost aprobat si de judecatorul sindic din dosarele celor doua companii, iar oficialii de la Laminorul solicita suspendarea de la tranzactionare a actiunilor LMRU pentru a pregati fuziunea. Masura ar avea rolul de a crea un lant tehnologic mai eficient, deoarece uzina Otelu Rosu, aflata in componenta Ductil Steel, ar putea furniza materie prima catre uzina braileana. Laminorul, care produce profiluri de otel pentru constructii, cai ferate si industria navala, si-a intrerupt activitatea in decembrie 2012, dupa ce criza economica a dus la prabusirea vanzarilor si la pierderi de 50 milioane de [[lei]] intr-un singur an. La pachet cu celelalte combinate detinute de grupul rus, Laminorul a fost vanduta anul trecut catre firma Invest Nikarom, care a deschis procedura de insolventa pentru a le reorganiza. Uzina de la Braila si-a reluat activitatea in august 2014.
[[Categorie:LMRU]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:LMRU]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2015-01-07}}
{{DEFAULTSORT:-2015-01-07}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)