Modificare „(PRAE) a intrat in insolventa - 13 decembrie 2011

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Tribunalul Brasov a admis la sfarsitul lunii noiembrie cererea de intrare in insolventa a producatorului de lactate Prodlacta Brasov, administratorii judiciari solicitand Bursei suspendarea de la tranzactionare a actiunilor firmei. Astfel, societatile Info-Dip Insolvency SPRL si RVA Insolvency Specialists SPRL din Bucuresti, numite administratori judiciari ai Prodlacta, au solicitat suspendarea de la tranzactionarea la Bursa a actiunilor firmei din cauza intrarii acesteia in insolventa, informeaza Mediafax. Prodlacta Brasov a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 16,6 milioane de lei, de 2,3 ori mai mica decat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, pierderile au urcat cu 24%, la 3,6 milioane de lei. In primele noua luni, veniturile Prodlacta au scazut de peste doua ori, la 16,5 milioane de lei, dar cheltuielile totale s-au micsorat cu 56%, pana la 20 de milioane de lei. Anul trecut afacerile firmei au scazut cu 17%, la 48,5 milioane lei (11,5 milioane euro), evolutia negativa fiind explicata de reprezentantii Prodlacta prin diminuarea vanzarilor pe fondul reducerii preturilor sub presiunea concurentei. Potrivit celor mai recente raportari, Asociatia Salariatilor controleaza 41,75% din actiunile Prodlacta, AVAS are 18,14% din titluri, iar Olympus Dairy Industry detine 23,45% din capitalul firmei din Brasov. Olympus Dairy Industry a cerut la jumatatea lunii aprilie recunoasterea sa in AGA drept actionar strategic care are resursele economice necesare pentru a ajuta Prodlacta sa treaca de perioada de recesiune economica si sa-si mentina pozitia pe piata.
Tribunalul Brasov a admis la sfarsitul lunii noiembrie cererea de intrare in insolventa a producatorului de lactate Prodlacta Brasov, administratorii judiciari solicitand Bursei suspendarea de la tranzactionare a actiunilor firmei. Astfel, societatile Info-Dip Insolvency SPRL si RVA Insolvency Specialists SPRL din Bucuresti, numite administratori judiciari ai Prodlacta, au solicitat suspendarea de la tranzactionarea la Bursa a actiunilor firmei din cauza intrarii acesteia in insolventa, informeaza Mediafax. Prodlacta Brasov a inregistrat in primele noua luni o cifra de afaceri de 16,6 milioane de [[lei]], de 2,3 ori mai mica decat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, pierderile au urcat cu 24%, la 3,6 milioane de lei. In primele noua luni, veniturile Prodlacta au scazut de peste doua ori, la 16,5 milioane de lei, dar cheltuielile totale s-au micsorat cu 56%, pana la 20 de milioane de lei. Anul trecut afacerile firmei au scazut cu 17%, la 48,5 milioane lei (11,5 milioane euro), evolutia negativa fiind explicata de reprezentantii Prodlacta prin diminuarea vanzarilor pe fondul reducerii preturilor sub presiunea concurentei. Potrivit celor mai recente raportari, Asociatia Salariatilor controleaza 41,75% din actiunile Prodlacta, AVAS are 18,14% din titluri, iar Olympus Dairy Industry detine 23,45% din capitalul firmei din Brasov. Olympus Dairy Industry a cerut la jumatatea lunii aprilie recunoasterea sa in AGA drept actionar strategic care are resursele economice necesare pentru a ajuta Prodlacta sa treaca de perioada de recesiune economica si sa-si mentina pozitia pe piata.
[[Categorie:PRAE]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:PRAE]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2011-12-13}}
{{DEFAULTSORT:-2011-12-13}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)