Modificare „(SCDM) deschide galeria din pasajul catre metrou, dar actiunile scad. Magazinul va lua 35.000 euro din chirii pe luna - 10 octombrie 2016

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
COMPLEXUL comercial Unirea Shopping Center (SCDM), cu 173 de milioane de lei capitalizare, a deschis miercurea trecută galeria cu acces direct din staţia de metrou Piaţa Unirii, care ar urma să îi aducă 35.000 de euro pe lună din închirierea celor 16 spaţii comerciale. Insă investitorii nu au fost motivaţi de noul proiect, astfel că acţiunile SCDM s-au depreciat de miercuri până vineri seara cu 3%, la 58 de lei. La închiderea şedinţei de miercuri, când compania a inaugurat galeria comercială, pe BVB figurau 9 tranzacţii efectuate în valoare de 538 lei. Vineri pe 7 octombrie s-au tranzacţionat 62 de acţiuni SCDM în valoare de aproximativ 3.600 de lei. Unirea Shopping Center, care controlează magazinele din Capitală şi din Braşov, devine prin deschiderea noului spaţiu al doilea centru comercial cu acces direct din staţia de metrou, după Sun Piaza. 'Lucrările au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavane, par35000 de euro lunar estimează Unirea că va lua pentru închirierea a 16 spaţii comerciale. doselile şi pereţii), schimbarea totală a iluminatului şi suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea uşilor în staţie, precum şi a balustradelor în zona de protecţie a pasagerilor', susţine compania. Până în prezent, în galeria comercială de aproximativ 1.300 de metri pătraţi se găsesc magazine precum Vodafone, RCS sau Plafar. Unirea Shopping Center a raportat pentru primele şase luni un profit net de 1,7 milioane de lei, în creştere de cinci ori faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă de anul trecut. Cifra de afaceri a companiei pentru perioada ianuarie-iunie a fost de 36,4 milioane de de lei, în creştere cu 1% faţă de primul semestru de anul trecut. Compania este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRo şi este deţinută în proporţie de 74% de Nova Group Investments, controlat de omul de afaceri Dan Adamescu, în timp ce SIF Muntenia are 10%. Acţiunile lui Dan Adamescu, aflat în închisoare sunt puse sub sechestru de DNA.
COMPLEXUL comercial Unirea Shopping Center (SCDM), cu 173 de milioane de [[lei]] capitalizare, a deschis miercurea trecută galeria cu acces direct din staţia de metrou Piaţa Unirii, care ar urma să îi aducă 35.000 de euro pe lună din închirierea celor 16 spaţii comerciale. Insă investitorii nu au fost motivaţi de noul proiect, astfel că acţiunile SCDM s-au depreciat de miercuri până vineri seara cu 3%, la 58 de lei. La închiderea şedinţei de miercuri, când compania a inaugurat galeria comercială, pe BVB figurau 9 tranzacţii efectuate în valoare de 538 lei. Vineri pe 7 octombrie s-au tranzacţionat 62 de acţiuni SCDM în valoare de aproximativ 3.600 de lei. Unirea Shopping Center, care controlează magazinele din Capitală şi din Braşov, devine prin deschiderea noului spaţiu al doilea centru comercial cu acces direct din staţia de metrou, după Sun Piaza. 'Lucrările au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavane, par35000 de euro lunar estimează Unirea că va lua pentru închirierea a 16 spaţii comerciale. doselile şi pereţii), schimbarea totală a iluminatului şi suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea uşilor în staţie, precum şi a balustradelor în zona de protecţie a pasagerilor', susţine compania. Până în prezent, în galeria comercială de aproximativ 1.300 de metri pătraţi se găsesc magazine precum Vodafone, RCS sau Plafar. Unirea Shopping Center a raportat pentru primele şase luni un profit net de 1,7 milioane de lei, în creştere de cinci ori faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă de anul trecut. Cifra de afaceri a companiei pentru perioada ianuarie-iunie a fost de 36,4 milioane de de lei, în creştere cu 1% faţă de primul semestru de anul trecut. Compania este listată pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRo şi este deţinută în proporţie de 74% de Nova Group Investments, controlat de omul de afaceri Dan Adamescu, în timp ce SIF Muntenia are 10%. Acţiunile lui Dan Adamescu, aflat în închisoare sunt puse sub sechestru de DNA.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:SCDM]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:SCDM]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2016-10-10}}
{{DEFAULTSORT:-2016-10-10}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)