Modificare „(SCDM) ramane societate listata si se transfera pe AeRO - 17 februarie 2015

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Actionarii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), a doua cea mai mare companie de pe RASDAQ cu o capitalizare bursiera de 172,6 milioane de lei, au decis astazi in AGA transferul actiunilor pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS-AeRO operat de bursa de la Bucuresti (BVB). Compania administreaza doua centre comerciale, in Bucuresti si Brasov, si este controlata de familia Adamescu prin intermediul firmei The Nova Group Investments Romania, cu 74% din capitalul social. SIF Muntenia (SIF4) are o participatie de 10%, iar alti investitori de pe bursa detin circa 16% din actiuni. La AGA au fost prezenti detinatorii a 80,3% din capitalul social, ceea ce inseamna ca SIF-ul nu a participat la adunare. Piata RASDAQ se va desfiinta la finele lunii octombrie, iar companiile listate aici mai au o saptamana pentru a convoca AGEA in care sa decida daca se delisteaza sau daca raman pe bursa, pe ATS sau pe piata reglementata. Printre companiile mari care au decis sa se mute pe ATS se numara Foraj Sonde Craiova (FOSB), detinuta de oamenii de afaceri Marius si Emil Cristescu, si producatorul de ulei vegetal Argus Constanta (UARG), controlat de SIF Oltenia. Tot astazi ar urma sa ia o decizie privind viitorul pe bursa si Cocor Bucuresti, care detine centrul comercial cu acelasi nume situat in centrul capitalei. Actiunile Unirea Shopping Center s-au tranzactionat cel mai recent pe 6 februarie, in crestere cu 7% la pretul de 58 lei pe titlu.
Actionarii Unirea Shopping Center (simbol bursier SCDM), a doua cea mai mare companie de pe RASDAQ cu o capitalizare bursiera de 172,6 milioane de [[lei]], au decis astazi in AGA transferul actiunilor pe sistemul alternativ de tranzactionare ATS-AeRO operat de bursa de la Bucuresti (BVB). Compania administreaza doua centre comerciale, in Bucuresti si Brasov, si este controlata de familia Adamescu prin intermediul firmei The Nova Group Investments Romania, cu 74% din capitalul social. SIF Muntenia (SIF4) are o participatie de 10%, iar alti investitori de pe bursa detin circa 16% din actiuni. La AGA au fost prezenti detinatorii a 80,3% din capitalul social, ceea ce inseamna ca SIF-ul nu a participat la adunare. Piata RASDAQ se va desfiinta la finele lunii octombrie, iar companiile listate aici mai au o saptamana pentru a convoca AGEA in care sa decida daca se delisteaza sau daca raman pe bursa, pe ATS sau pe piata reglementata. Printre companiile mari care au decis sa se mute pe ATS se numara Foraj Sonde Craiova (FOSB), detinuta de oamenii de afaceri Marius si Emil Cristescu, si producatorul de ulei vegetal Argus Constanta (UARG), controlat de SIF Oltenia. Tot astazi ar urma sa ia o decizie privind viitorul pe bursa si Cocor Bucuresti, care detine centrul comercial cu acelasi nume situat in centrul capitalei. Actiunile Unirea Shopping Center s-au tranzactionat cel mai recent pe 6 februarie, in crestere cu 7% la pretul de 58 lei pe titlu.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:FOSB]][[Categorie:SCDM]][[Categorie:SIF4]][[Categorie:UARG]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:FOSB]][[Categorie:SCDM]][[Categorie:SIF4]][[Categorie:UARG]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2015-02-17}}
{{DEFAULTSORT:-2015-02-17}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)