Modificare „(SIFI), una dintre cele mai nelichide companii, plateste 15.000 de euro pentru auditare - 31 august 2016

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
SIF Imobiliare Oradea (SIFI), vehicul înregistrat în Cipru şi care activează în domeniul imobiliar, a prelungit mandatul auditorului financiar Evoserve Auditors din Cipru cu o perioadă de un an, pentru exerciţiul financiar 2016. SIF Hoteluri va plăti auditorului din Cipru 15.000 de euro plus TVA pentru auditarea situaţiilor financiare în anul 2016, au decis acţionarii societăţii. Compania a raportat profit de 4.500 de euro pentru primul semestru, în scădere de cinci ori faţă de prima jumătate din 2015. SIF Hoteluri este deţinută în proporţie de 99,9% de SIF Banat-Crişana şi este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO. Acţiunile companiei sunt foarte nelichide, cea mai recentă tranzacţie cu titluri SIFI fiind în iulie 2015. Compania avea atunci 135 mii. lei capitalizare. SIF Imobiliare are 21 de companii afiliate, dintre care şapte sunt listate la BVB. Pentru anul 2015, SIF Imobiliare a avut afaceri de 12,3 mii. euro, dublu faţă de anul precedent Profitul înainte de impozitare era de 8,6 mii. euro faţă de 13,3 mii. euro în 2014.
SIF Imobiliare Oradea (SIFI), vehicul înregistrat în Cipru şi care activează în domeniul imobiliar, a prelungit mandatul auditorului financiar Evoserve Auditors din Cipru cu o perioadă de un an, pentru exerciţiul financiar 2016. SIF Hoteluri va plăti auditorului din Cipru 15.000 de euro plus TVA pentru auditarea situaţiilor financiare în anul 2016, au decis acţionarii societăţii. Compania a raportat profit de 4.500 de euro pentru primul semestru, în scădere de cinci ori faţă de prima jumătate din 2015. SIF Hoteluri este deţinută în proporţie de 99,9% de SIF Banat-Crişana şi este listată pe segmentul alternativ de tranzacţionare AeRO. Acţiunile companiei sunt foarte nelichide, cea mai recentă tranzacţie cu titluri SIFI fiind în iulie 2015. Compania avea atunci 135 mii. [[lei]] capitalizare. SIF Imobiliare are 21 de companii afiliate, dintre care şapte sunt listate la BVB. Pentru anul 2015, SIF Imobiliare a avut afaceri de 12,3 mii. euro, dublu faţă de anul precedent Profitul înainte de impozitare era de 8,6 mii. euro faţă de 13,3 mii. euro în 2014.
[[Categorie:SIFI]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:SIFI]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2016-08-31}}
{{DEFAULTSORT:-2016-08-31}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)