Modificare „(SPCU) a respins analiza creditelor girate incrucisat de firmele din grup - 10 septembrie 2015

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Omul de afaceri Constantin Boromiz, actionarul majoritar al producatorului de panificatie Boromir Prod (SPCU), a respins propunerea unui actionar minoritar de a infiinta un comitet de control pentru a analiza relatiile comerciale si creditele luate la comun cu firmele afiliate din grupul Boromir. Propunerea apartinea firmei de intermediere SSIF Broker Cluj (BRK), care detinea 7,2% din actiunile Boromir Prod si care cerea o evaluare a tuturor garantiilor acordate bancilor pentru credite luate de alte companii, cat si a preturilor de transfer folosite la tranzactiile intragrup. Boromir Prod avea de incasat creante de 27,4 milioane de lei de la entitatile afiliate, printre care se numara Amylon (AMY) si Moara Cibin (MOIB), in timp ce datoriile catre aceste entitati se ridicau la 4,6 milioane de lei, la finele primului semestru. Actionarii Boromir Prod au aprobat insa, ieri, contractarea unui credit nou de 18 milioane de lei pentru investitii si un overdraft pentru achizitie de stocuri in valoare de 6,8 milioane de lei, ambele de la ING. La adunarea generala a actionarilor in care a fost respinsa propunerea brokerilor au participat actionari care detineau 69% din capital, in conditiile in care doar Boromiz detine prin firma Boromir Ind o participatie de 67,7% la Boromir Prod. Prin Boromir Ind si Boromir Prod, grupul controleaza 68% din Moara Cibin, iar prin aceste trei firme grupul detine 81% din producatorul de bomboane Amylon Buzau.
Omul de afaceri Constantin Boromiz, actionarul majoritar al producatorului de panificatie Boromir Prod (SPCU), a respins propunerea unui actionar minoritar de a infiinta un comitet de control pentru a analiza relatiile comerciale si creditele luate la comun cu firmele afiliate din grupul Boromir. Propunerea apartinea firmei de intermediere SSIF Broker Cluj (BRK), care detinea 7,2% din actiunile Boromir Prod si care cerea o evaluare a tuturor garantiilor acordate bancilor pentru credite luate de alte companii, cat si a preturilor de transfer folosite la tranzactiile intragrup. Boromir Prod avea de incasat creante de 27,4 milioane de [[lei]] de la entitatile afiliate, printre care se numara Amylon (AMY) si Moara Cibin (MOIB), in timp ce datoriile catre aceste entitati se ridicau la 4,6 milioane de lei, la finele primului semestru. Actionarii Boromir Prod au aprobat insa, ieri, contractarea unui credit nou de 18 milioane de lei pentru investitii si un overdraft pentru achizitie de stocuri in valoare de 6,8 milioane de lei, ambele de la ING. La adunarea generala a actionarilor in care a fost respinsa propunerea brokerilor au participat actionari care detineau 69% din capital, in conditiile in care doar Boromiz detine prin firma Boromir Ind o participatie de 67,7% la Boromir Prod. Prin Boromir Ind si Boromir Prod, grupul controleaza 68% din Moara Cibin, iar prin aceste trei firme grupul detine 81% din producatorul de bomboane Amylon Buzau.
[[Categorie:AMY]][[Categorie:BRK]][[Categorie:MOIB]][[Categorie:SPCU]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:AMY]][[Categorie:BRK]][[Categorie:MOIB]][[Categorie:SPCU]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2015-09-10}}
{{DEFAULTSORT:-2015-09-10}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)