Modificare „ASF a aprobat transferul actiunilor Chimcomplex de pe piata AeRO pe piata principala a Bursei de la Bucuresti. Debutul pe segmentul principal, la inceputul anului viitor - 22 decembrie 2021

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Chimcomplex SA Borzeşti (simbol bursier CHOB), cea mai mare companie inclusă în indicele BETAeRO, a anunţat că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul de admitere la tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti a acţiunilor CHOB, conform unui document publicat la BVB.  Potrivit informaţiilor ZF, cea mai mare companie de pe pepiniera segmentului principal al bursei locale este aşteptată să îşi transfere acţiunile pe piaţa principală a BVB la începutul anului 2022. Recent, Chimcomplex a declarat că intenţionează să se finanţeze prin intermediul unei emisiuni de obligaţiuni în prima jumătate a anului viitor şi să atragă parteneri de equity pentru a susţine planurile de producţie de hidrogen ca materie primă pentru industria chimică şi hidrogen pentru energie termică.  Totodată, compania şi-a prezentat intenţiile de a cumpăra Petromidia, cea mai mare rafinărie din România, intrând în discuţii de finanţare cu celebra banca Rotschild.  De la începutul anului, acţiunile CHOB s-au apreciat cu aproape 1.000%, adică şi-au majorat valoarea de peste 11 ori, pe fondul unor tranzacţii totale de circa 29 de milioane de [[lei]]. În prezent, compania deţinută în proporţie de 85%  Ştefan Vuza, prin holdingul CRC Alchemy din Amsterdam, afişează o valoare de piaţă de aproximativ 6,5 miliarde de lei. Statul român – prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului – deţine aproape 9% din capitalul social al Chimcomplex, arată datele BVB.
Chimcomplex SA Borzeşti (simbol bursier CHOB), cea mai mare companie inclusă în indicele BETAeRO, a anunţat că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat prospectul de admitere la tranzacţionare pe piaţa reglementată a Bursei de Valori Bucureşti a acţiunilor CHOB, conform unui document publicat la BVB.  Potrivit informaţiilor ZF, cea mai mare companie de pe pepiniera segmentului principal al bursei locale este aşteptată să îşi transfere acţiunile pe piaţa principală a BVB la începutul anului 2022. Recent, Chimcomplex a declarat că intenţionează să se finanţeze prin intermediul unei emisiuni de obligaţiuni în prima jumătate a anului viitor şi să atragă parteneri de equity pentru a susţine planurile de producţie de hidrogen ca materie primă pentru industria chimică şi hidrogen pentru energie termică.  Totodată, compania şi-a prezentat intenţiile de a cumpăra Petromidia, cea mai mare rafinărie din România, intrând în discuţii de finanţare cu celebra banca Rotschild.  De la începutul anului, acţiunile CHOB s-au apreciat cu aproape 1.000%, adică şi-au majorat valoarea de peste 11 ori, pe fondul unor tranzacţii totale de circa 29 de milioane de lei. În prezent, compania deţinută în proporţie de 85%  Ştefan Vuza, prin holdingul CRC Alchemy din Amsterdam, afişează o valoare de piaţă de aproximativ 6,5 miliarde de lei. Statul român – prin Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului – deţine aproape 9% din capitalul social al Chimcomplex, arată datele BVB.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:CHOB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:CHOB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2021-12-22}}
{{DEFAULTSORT:-2021-12-22}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)