Modificare „Actiunile (BCC) revin azi la tranzactionare pe bursa dupa reducerea capitalului social - 05 octombrie 2015

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Titlurile Bancii Comerciale Carpatica (BCC) reintra azi la tranzactionare pe bursa dupa ce au fost suspendate in ultima luna, interval in care a fost operata diminuarea de capital social cu 200 milioane de lei pana la 110 milioane de lei pentru acoperirea pierderilor din anii trecuti. Ultima cotatie a actiunii BCC, din 4 septembrie, este de 0,0453 lei, referinta la care capitalizarea bursiera a bancii este de 142,5 milioane de lei (32 mil. euro). Vineri 9 octombrie are loc adunare generala extraordinara in care actionarii Carpatica trebuie sa aprobe modificarea termenilor si conditiilor majorarii de capital in valoare de 110 mil. lei pentru a permite ca actiunile ramase nesubscrise sa poata fi cumparate de fondul american de private equity J.C. Flowers. Pe 8 septembrie, conducerea bancii a anuntat ca un grup de actionari din care fac parte omul de afaceri Ilie Carabulea, Dana Cojocaru, Nicolae Lupu, Corneliu Tanase si societatea comerciala Atlassib au incheiat un acord cu fondul de private equity JCF III Europe Holdings, vehicul investitional al J.C. Flowers, in scopul vanzarii unei participatii indirecte de 25% din capital social al bancii. Intrarea fondului J.C. Flowers in actionariatul BCC ar urma sa se realizeze prin intermediul unui plasament privat in care directoratul bancii va oferi fondului actiunile noi ramase nesubscrise in cadrul majorarii de capital. Omul de afaceri Ilie Carabulea este cel mai mare actionar cu 41,2% din capitalul bancii.
Titlurile Bancii Comerciale Carpatica (BCC) reintra azi la tranzactionare pe bursa dupa ce au fost suspendate in ultima luna, interval in care a fost operata diminuarea de capital social cu 200 milioane de [[lei]] pana la 110 milioane de lei pentru acoperirea pierderilor din anii trecuti. Ultima cotatie a actiunii BCC, din 4 septembrie, este de 0,0453 lei, referinta la care capitalizarea bursiera a bancii este de 142,5 milioane de lei (32 mil. euro). Vineri 9 octombrie are loc adunare generala extraordinara in care actionarii Carpatica trebuie sa aprobe modificarea termenilor si conditiilor majorarii de capital in valoare de 110 mil. lei pentru a permite ca actiunile ramase nesubscrise sa poata fi cumparate de fondul american de private equity J.C. Flowers. Pe 8 septembrie, conducerea bancii a anuntat ca un grup de actionari din care fac parte omul de afaceri Ilie Carabulea, Dana Cojocaru, Nicolae Lupu, Corneliu Tanase si societatea comerciala Atlassib au incheiat un acord cu fondul de private equity JCF III Europe Holdings, vehicul investitional al J.C. Flowers, in scopul vanzarii unei participatii indirecte de 25% din capital social al bancii. Intrarea fondului J.C. Flowers in actionariatul BCC ar urma sa se realizeze prin intermediul unui plasament privat in care directoratul bancii va oferi fondului actiunile noi ramase nesubscrise in cadrul majorarii de capital. Omul de afaceri Ilie Carabulea este cel mai mare actionar cu 41,2% din capitalul bancii.
[[Categorie:BCC]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BCC]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2015-10-05}}
{{DEFAULTSORT:-2015-10-05}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)