Modificare „Ce miscari a facut in portofoliu cel mai mare investitor la BVB - 05 octombrie 2010

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Familia de fonduri americane de investitii Artio Global, care constituie cel mai mare investitor strain la Bursa de la Bucuresti (BVB), a pierdut aproximativ 21 de milioane de dolari in perioada mai-iulie din cauza scaderii pretului actiunilor listate pe piata romaneasca. Portofoliul Artio Global pe piata romaneasca valora la sfarsitul lunii iulie 116,4 milioane de dolari. Luna iulie a adus totusi o revenire pentru valoarea acestuia, care a urcat cu 15,5 milioane de dolari comparativ cu situatia de la finele primului semestru. In perioada mai-iulie, indicele BET-XT, de exemplu, care urmareste evolutia celor mai importante 25 de companii de la BVB, a pierdut peste 17%. Artio Global, o societate americana de administrare a investitiilor controlata de banca elvetiana Julius Baer, este prezenta in Romania cu doua fonduri de investitii, cel mai mare dintre acestea fiind Artio International Equity Fund. Cele doua fonduri au facut putine miscari in portofoliu in perioada mai-iulie in ceea ce priveste actiunile romanesti. Nici unul dintre aceste fonduri nu a intrat in pachetele detinute la companiile cele mai mari de la Bursa, Petrom, BRD si grupul celor cinci SIF-uri. Pana in iulie, singura schimbare in portofoliul acestora a fost achizitia de catre Artio International Equity Fund a unui pachet de 208.660 de [[actiuni]] ale Bancii Transilvania (TLV). In iulie, fondul a renuntat la cea mai mare parte a actiunilor detinute la aceasta banca, vanzand un pachet de peste 834.000 de actiuni si mai pastrand doar pachetul de 208.660 de titluri. Fondul a mai vandut si un pachet de 1,5 milioane de actiuni ale operatorului portuar Socep Constanta (SOCP), majorandu-si in schimb expunerea pe firma de constructii Concefa Sibiu (COFI), prin achizitia unui pachet de 10,2 milioane de actiuni.
Familia de fonduri americane de investitii Artio Global, care constituie cel mai mare investitor strain la Bursa de la Bucuresti (BVB), a pierdut aproximativ 21 de milioane de dolari in perioada mai-iulie din cauza scaderii pretului actiunilor listate pe piata romaneasca. Portofoliul Artio Global pe piata romaneasca valora la sfarsitul lunii iulie 116,4 milioane de dolari. Luna iulie a adus totusi o revenire pentru valoarea acestuia, care a urcat cu 15,5 milioane de dolari comparativ cu situatia de la finele primului semestru. In perioada mai-iulie, indicele BET-XT, de exemplu, care urmareste evolutia celor mai importante 25 de companii de la BVB, a pierdut peste 17%. Artio Global, o societate americana de administrare a investitiilor controlata de banca elvetiana Julius Baer, este prezenta in Romania cu doua fonduri de investitii, cel mai mare dintre acestea fiind Artio International Equity Fund. Cele doua fonduri au facut putine miscari in portofoliu in perioada mai-iulie in ceea ce priveste actiunile romanesti. Nici unul dintre aceste fonduri nu a intrat in pachetele detinute la companiile cele mai mari de la Bursa, Petrom, BRD si grupul celor cinci SIF-uri. Pana in iulie, singura schimbare in portofoliul acestora a fost achizitia de catre Artio International Equity Fund a unui pachet de 208.660 de actiuni ale Bancii Transilvania (TLV). In iulie, fondul a renuntat la cea mai mare parte a actiunilor detinute la aceasta banca, vanzand un pachet de peste 834.000 de actiuni si mai pastrand doar pachetul de 208.660 de titluri. Fondul a mai vandut si un pachet de 1,5 milioane de actiuni ale operatorului portuar Socep Constanta (SOCP), majorandu-si in schimb expunerea pe firma de constructii Concefa Sibiu (COFI), prin achizitia unui pachet de 10,2 milioane de actiuni.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:COFI]][[Categorie:SOCP]][[Categorie:TLV]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:COFI]][[Categorie:SOCP]][[Categorie:TLV]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2010-10-05}}
{{DEFAULTSORT:-2010-10-05}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)