Modificare „Companiile care detin hotelurile de cinci stele InterContinental si Radisson Blu din Bucuresti au inceput sa faca profituri - 05 mai 2014

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Companiile care detin hotelurile de cinci stele InterContinental si Radisson Blu, cu 681 de camere in total in Capitala, si care sunt listate la bursa, au trecut pe profit in 2013 dupa ce in ultimii cinci ani (cu exceptia lui 2011 in cazul InterContinental) au raportat pierderi. Celelalte unitati hoteliere de lux din Bucuresti nu si-au facut inca publice rezultatele financiare pe anul trecut.  Compania Hoteliera InterContinental Romania (RCHI), care detine hotelul InterContinental, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 43,3 milioane de [[lei]] (9,8 milioane de euro) si cu un profit de 31.308 lei (7.000 de euro), potrivit unui raport publicat pe site-ul companiei.  Pentru acest an s-a estimat un profit net de 250.000 de lei (56.900 de euro), arata aceeasi sursa. Gradul de ocupare estimat in acest an este de 63,5%, nivel comparabil cu cel de anul trecut.  „Veniturile operationale realizate in anul 2013 au fost cu 1,6% mai mari decat cele din anul precedent, in special datorita activitatii de alimentatie publica pentru care a inregistrat o crestere de 6,8% comparativ cu anul 2012. Veniturile din cazare au ramas aproximativ la acelasi nivel, influentate de cresterea gradului de ocupare cu 5,7%, dar si de tariful mediu pe camera ocupata, care a inregistrat o scadere de 5,34% comparativ cu anul 2012“, potrivit raportului companiei.
Companiile care detin hotelurile de cinci stele InterContinental si Radisson Blu, cu 681 de camere in total in Capitala, si care sunt listate la bursa, au trecut pe profit in 2013 dupa ce in ultimii cinci ani (cu exceptia lui 2011 in cazul InterContinental) au raportat pierderi. Celelalte unitati hoteliere de lux din Bucuresti nu si-au facut inca publice rezultatele financiare pe anul trecut.  Compania Hoteliera InterContinental Romania (RCHI), care detine hotelul InterContinental, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 43,3 milioane de lei (9,8 milioane de euro) si cu un profit de 31.308 lei (7.000 de euro), potrivit unui raport publicat pe site-ul companiei.  Pentru acest an s-a estimat un profit net de 250.000 de lei (56.900 de euro), arata aceeasi sursa. Gradul de ocupare estimat in acest an este de 63,5%, nivel comparabil cu cel de anul trecut.  „Veniturile operationale realizate in anul 2013 au fost cu 1,6% mai mari decat cele din anul precedent, in special datorita activitatii de alimentatie publica pentru care a inregistrat o crestere de 6,8% comparativ cu anul 2012. Veniturile din cazare au ramas aproximativ la acelasi nivel, influentate de cresterea gradului de ocupare cu 5,7%, dar si de tariful mediu pe camera ocupata, care a inregistrat o scadere de 5,34% comparativ cu anul 2012“, potrivit raportului companiei.
[[Categorie:RCHI]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:RCHI]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2014-05-05}}
{{DEFAULTSORT:-2014-05-05}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)