Modificare „De astazi vin opt noi companii pe piata AeRO - 08 august 2017

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Opt noi companii ce se aflau până acum în arena de tranzacţionare a bursei sibiene vin de astăzi pe piaţa alternativă de capital AeRO. Selca Piteşti (SELC), Icerp Ploieşti (ICER), Romradiatoare (RRD), Professional IMO Partners (PPLI), Sigistrat Sighetu Marmaţiei (SIGS), Romanofir Talmaciu (ROOF), Virola - Independentă Sibiu (VIRO) şi Casa Albă - Independentă Sibiu (CAIN) sunt companiile care vor putea fi tranzacţionate de acum pe piaţa de la Bucureşti. Astfel, prin fuziunea cu SIBEX, administratorul pieţei de capital bucureştene, câştigă şi noi emitenţi. Relaţia dintre cele două pieţe de capital a fost caracterizată pentru o vreme de o concurenţă puternică, însă [[Bursa de Valori]] Bucureşti (BVB) s-a desprins în timp şi s-a impus drept principalul pol al pieţelor de capital din România, după ce a reuşit să atragă companii importante, să producă un peisaj bursier mai dinamic, iar rulajele au început să se distanţeze cu mult de cele generate de piaţa de la Sibiu.
Opt noi companii ce se aflau până acum în arena de tranzacţionare a bursei sibiene vin de astăzi pe piaţa alternativă de capital AeRO. Selca Piteşti (SELC), Icerp Ploieşti (ICER), Romradiatoare (RRD), Professional IMO Partners (PPLI), Sigistrat Sighetu Marmaţiei (SIGS), Romanofir Talmaciu (ROOF), Virola - Independentă Sibiu (VIRO) şi Casa Albă - Independentă Sibiu (CAIN) sunt companiile care vor putea fi tranzacţionate de acum pe piaţa de la Bucureşti. Astfel, prin fuziunea cu SIBEX, administratorul pieţei de capital bucureştene, câştigă şi noi emitenţi. Relaţia dintre cele două pieţe de capital a fost caracterizată pentru o vreme de o concurenţă puternică, însă Bursa de Valori Bucureşti (BVB) s-a desprins în timp şi s-a impus drept principalul pol al pieţelor de capital din România, după ce a reuşit să atragă companii importante, să producă un peisaj bursier mai dinamic, iar rulajele au început să se distanţeze cu mult de cele generate de piaţa de la Sibiu.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:CAIN]][[Categorie:ICER]][[Categorie:PPLI]][[Categorie:ROOF]][[Categorie:RRD]][[Categorie:SELC]][[Categorie:SIGS]][[Categorie:VIRO]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:CAIN]][[Categorie:ICER]][[Categorie:PPLI]][[Categorie:ROOF]][[Categorie:RRD]][[Categorie:SELC]][[Categorie:SIGS]][[Categorie:VIRO]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2017-08-08}}
{{DEFAULTSORT:-2017-08-08}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)