Modificare „Dupa aproape doi ani de agonie,(FLA) iese pe usa din spate a (BVB) - 28 octombrie 2011

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Flamingo (FLA) iese oficial de pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa aproape doi ani in care retailer-ul IT a fost suspendat de la tranzactionare.Consiliul Bursei a aprobat retragerea de la tranzactionare de pe piata reglementata a titlurilor emise de Flamingo. Compania intrase in insolventa la sfarsitul anului 2009, avand datorii de totale de circa 30 milioane euro, dintre care 17 milioane euro catre ING Bank. Fondul de comert al Flamingo era, la acea data, format in principal de magazinele Flanco si Flanco World. Businessul Flanco International a fost diviziat de cel al Flamingo. Anul trecut Flanco International a devenit Flanco Retail, companie cu actionariat diferit de cel al Flamingo. Flanco Retail a fost cumparat de Asesoft in urma unei reorganizari judiciare. Ultima tranzactie facuta pe bursa cu actiuni Flamingo a fost realizata pe data de 14 decembrie 2009, la un pret de 0,0185 lei/actiune. Avand in vedere aceasta cotatie, retailer-ul era evaluat la 14,4 milioane lei.  Potrivit datelor Depozitarului Central de la jumatatea acestui an, Dan Adamescu este principalul actionar al Flamingo controland prin intermediul firmelor Midfair Management si The Nova Group 36,8% din companie. Dragos Cinca este al doilea cel mai mare actionar, cu 25,1% din titluri.
Flamingo (FLA) iese oficial de pe [[Bursa de Valori]] Bucuresti (BVB), dupa aproape doi ani in care retailer-ul IT a fost suspendat de la tranzactionare.Consiliul Bursei a aprobat retragerea de la tranzactionare de pe piata reglementata a titlurilor emise de Flamingo. Compania intrase in insolventa la sfarsitul anului 2009, avand datorii de totale de circa 30 milioane euro, dintre care 17 milioane euro catre ING Bank. Fondul de comert al Flamingo era, la acea data, format in principal de magazinele Flanco si Flanco World. Businessul Flanco International a fost diviziat de cel al Flamingo. Anul trecut Flanco International a devenit Flanco Retail, companie cu actionariat diferit de cel al Flamingo. Flanco Retail a fost cumparat de Asesoft in urma unei reorganizari judiciare. Ultima tranzactie facuta pe bursa cu actiuni Flamingo a fost realizata pe data de 14 decembrie 2009, la un pret de 0,0185 [[lei]]/actiune. Avand in vedere aceasta cotatie, retailer-ul era evaluat la 14,4 milioane lei.  Potrivit datelor Depozitarului Central de la jumatatea acestui an, Dan Adamescu este principalul actionar al Flamingo controland prin intermediul firmelor Midfair Management si The Nova Group 36,8% din companie. Dragos Cinca este al doilea cel mai mare actionar, cu 25,1% din titluri.
[[Categorie:BVB]][[Categorie:FLA]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BVB]][[Categorie:FLA]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2011-10-28}}
{{DEFAULTSORT:-2011-10-28}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)