Modificare „Mai putin cash pentru (UNISEM) - 25 august 2010

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
SIF Muntenia, actionarul majoritar al Unisem Bucuresti, vrea majorarea capitalului firmei cu 38,4 milioane de lei, sub valoarea propusa initial, de 61,6 milioane de lei, dupa ce a reevaluat terenurile care urmeaza sa fie aduse ca aport in natura de Administratia Domeniilor Statului. Astfel, terenurile au fost evaluate de SIF Muntenia la 1,53 milioane de lei lei, in scadere fata de valoarea anterioara de 2,45 milioane de lei. „Am reevaluat aportul in natura, deoarece terenurile erau evaluate in 2007-2008 si le-am corectat cu scaderea preturilor”, a explicat Petre Szel, presedintele Muntenia Invest, firma care administreaza activele SIF Muntenia. In prezent, Unisem are un capital social de 25,95 milioane de lei. Initial, administratorii firmei specializate in comertul cu cereale, seminte si furaje au propus majorarea capitalului social cu 61,6 milioane de lei, oferind posibilitatea actionarilor sa subscrie actiuni in valoare de 59,19 milioane de lei pentru a-si mentine participatiile. Dupa reevaluarea terenului, actionarii trebuie sa participe cu 36,94 milioane de lei pentru pastrarea detinerilor. Propunerile vor fi analizate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Asocia- tiilor din 7 septembrie.
SIF Muntenia, actionarul majoritar al Unisem Bucuresti, vrea majorarea capitalului firmei cu 38,4 milioane de [[lei]], sub valoarea propusa initial, de 61,6 milioane de lei, dupa ce a reevaluat terenurile care urmeaza sa fie aduse ca aport in natura de Administratia Domeniilor Statului. Astfel, terenurile au fost evaluate de SIF Muntenia la 1,53 milioane de lei lei, in scadere fata de valoarea anterioara de 2,45 milioane de lei. „Am reevaluat aportul in natura, deoarece terenurile erau evaluate in 2007-2008 si le-am corectat cu scaderea preturilor”, a explicat Petre Szel, presedintele Muntenia Invest, firma care administreaza activele SIF Muntenia. In prezent, Unisem are un capital social de 25,95 milioane de lei. Initial, administratorii firmei specializate in comertul cu cereale, seminte si furaje au propus majorarea capitalului social cu 61,6 milioane de lei, oferind posibilitatea actionarilor sa subscrie actiuni in valoare de 59,19 milioane de lei pentru a-si mentine participatiile. Dupa reevaluarea terenului, actionarii trebuie sa participe cu 36,94 milioane de lei pentru pastrarea detinerilor. Propunerile vor fi analizate in cadrul Adunarii Generale Extraordinare a Asocia- tiilor din 7 septembrie.
[[Categorie:UNISEM]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:UNISEM]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2010-08-25}}
{{DEFAULTSORT:-2010-08-25}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)