Modificare „Noile preturi-tinta ale Raiffeisen pe SIF - 13 octombrie 2010

Atenție: Nu v-ați autentificat. Adresa dumneavoastră IP va fi vizibilă în mod public dacă efectuați modificări. Dacă vă autentificați sau vă creați un cont, modificările dumneavoastră vor fi asociate numelui de utilizator, pe lângă alte beneficii.

Editarea poate fi anulată. Vă rugăm să verificați comparația de dedesubt pentru a verifica că asta este ceea ce vreți să faceți, iar apoi publicați schimbările de mai jos pentru a finaliza anularea editării.

Versiunea curentă Textul dumneavoastră
Linia 1: Linia 1:
    
    
Noile preturi-tinta ale analistilor socie­tatii de brokeraj Raiffeisen Capital&In­vestment (RCI) pentru cele cinci SIF-uri ofera un potential de crestere intre un minim de 35% si un maxim de 108% fata de preturile de la Bursa, se arata intr-un raport de analiza emis ieri. Analistii de la Raiffeisen au mentinut recomandarea de „cumparare” pe care o au pe actiunile SIF-urilor, avand in vedere ca in cazul tuturor potentialul de crestere depaseste 20%. Cel mai mic potential este prevazut sa-l aiba actiunile SIF Oltenia (SIF5), in conditiile in care tinta de pret stabilita pentru aces­tea este de 2,04 [[lei]]/ac­tiune. La polul opus se afla titlurile SIF Muntenia (SIF4), in cazul acestora pretul-tinta fiind de 1,36 lei. Pen­tru actiunile SIF Banat-Crisana (SIF1), pre­tul-tinta este de 1,91 lei, cu 66% mai mare comparativ cu pretul din piata. Titlurile SIF Moldova (SIF2) au o tinta de pret de 1,83 lei, cu 52% mai mare, in timp ce in ca­zul SIF Tran­silvania (SIF3), potentialul este de 72%, avand in vedere un pret-tinta de 1,02 lei. Analistii RCI men­tioneaza ca de la ulti­mul lor raport pe SIF-uri, emis in urma cu aproape un an, ac­tiu­nile acestor societati au avut o evolutie agitata, dar in prezent acestea se tranzac­tioneaza cam la acelasi nivel.
Noile preturi-tinta ale analistilor socie­tatii de brokeraj Raiffeisen Capital&In­vestment (RCI) pentru cele cinci SIF-uri ofera un potential de crestere intre un minim de 35% si un maxim de 108% fata de preturile de la Bursa, se arata intr-un raport de analiza emis ieri. Analistii de la Raiffeisen au mentinut recomandarea de „cumparare” pe care o au pe actiunile SIF-urilor, avand in vedere ca in cazul tuturor potentialul de crestere depaseste 20%. Cel mai mic potential este prevazut sa-l aiba actiunile SIF Oltenia (SIF5), in conditiile in care tinta de pret stabilita pentru aces­tea este de 2,04 lei/ac­tiune. La polul opus se afla titlurile SIF Muntenia (SIF4), in cazul acestora pretul-tinta fiind de 1,36 lei. Pen­tru actiunile SIF Banat-Crisana (SIF1), pre­tul-tinta este de 1,91 lei, cu 66% mai mare comparativ cu pretul din piata. Titlurile SIF Moldova (SIF2) au o tinta de pret de 1,83 lei, cu 52% mai mare, in timp ce in ca­zul SIF Tran­silvania (SIF3), potentialul este de 72%, avand in vedere un pret-tinta de 1,02 lei. Analistii RCI men­tioneaza ca de la ulti­mul lor raport pe SIF-uri, emis in urma cu aproape un an, ac­tiu­nile acestor societati au avut o evolutie agitata, dar in prezent acestea se tranzac­tioneaza cam la acelasi nivel.
[[Categorie:SIF1]][[Categorie:SIF2]][[Categorie:SIF3]][[Categorie:SIF4]][[Categorie:SIF5]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:SIF1]][[Categorie:SIF2]][[Categorie:SIF3]][[Categorie:SIF4]][[Categorie:SIF5]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2010-10-13}}
{{DEFAULTSORT:-2010-10-13}}
Rețineți că toate contribuțiile la TradeVille.ro wiki pot fi modificate, alterate sau șterse de alți contribuitori. Dacă nu doriți ca ceea ce scrieți să fie modificat fără milă și redistribuit în voie, atunci nu trimiteți materialele respective aici.
De asemenea, ne asigurați că ceea ce ați scris a fost compoziție proprie sau copie dintr-o resursă publică sau liberă (vedeți TradeVille.ro wiki:Drepturi de autor pentru detalii). Nu introduceți materiale aflate sub incidența drepturilor de autor fără a avea permisiune!
Revocare Ajutor pentru modificare (se deschide într-o fereastră nouă)