(FP) ar putea rasplati actionarii cu 50 mil.euro, de peste cinci ori mai putin decat in anii anteriori - 17 februarie 2011: Diferență între versiuni

(csv2wiki)
 
(csv2wiki)
 
(Nu s-a afișat o versiune intermediară efectuată de același utilizator)
Linia 1: Linia 1:
    
    
[[Fondul Proprietatea]] (FP) ar putea distribui un dividend brut de 0,0156 [[lei]]/actiune din profitul de anul trecut, valoarea totala a dividendelor fiind de 214 mil.lei, de peste cinci ori mai putin decat dividendele distribuite anul trecut din castigurile din anii 2008 si 2009, de 0,0816 lei/titlu.  Distribuirea dividendelor va fi supusa votului actionarilor in cadrul AGA din 29 aprilie. "Intrucat situatiile financiare urmeaza a fi auditate si aprobate in Adunarea Generala a Actionarilor, este important de consemnat ca dividendul final platibil poate avea o alta valoare. Dividendul propus are la baza politica Fondului cu privire la dividende, stipulata in Prospectul de listare din decembrie 2010", sustin oficialii Franklin Templeton in raportul privind rezultatele financiare preliminare pe 2010. Administratorul a propus ca" in absenta unor conditii sau circumstante extraordinare pe piata se recomanda actionarilor distribuirea in proportie de 100% a profitului distribuibil pentru fiecare an, definit in general ca venitul brut din dividende realizat din investitii si dobanzi la depozitele in numerar, minus cheltuielile si impozitele aferente, conform prevederilor legislative si fiscale in vigoare." Fondul Proprietratea este controlat de statul roman care detine o participatie de 36,8% din capital, restul fiind controlat de fonduri straine de investitii si SIF-uri, investitori si fosti proprietari.
Fondul Proprietatea (FP) ar putea distribui un dividend brut de 0,0156 lei/actiune din profitul de anul trecut, valoarea totala a dividendelor fiind de 214 mil.lei, de peste cinci ori mai putin decat dividendele distribuite anul trecut din castigurile din anii 2008 si 2009, de 0,0816 lei/titlu.  Distribuirea dividendelor va fi supusa votului actionarilor in cadrul AGA din 29 aprilie. "Intrucat situatiile financiare urmeaza a fi auditate si aprobate in Adunarea Generala a Actionarilor, este important de consemnat ca dividendul final platibil poate avea o alta valoare. Dividendul propus are la baza politica Fondului cu privire la dividende, stipulata in Prospectul de listare din decembrie 2010", sustin oficialii Franklin Templeton in raportul privind rezultatele financiare preliminare pe 2010. Administratorul a propus ca" in absenta unor conditii sau circumstante extraordinare pe piata se recomanda actionarilor distribuirea in proportie de 100% a profitului distribuibil pentru fiecare an, definit in general ca venitul brut din dividende realizat din investitii si dobanzi la depozitele in numerar, minus cheltuielile si impozitele aferente, conform prevederilor legislative si fiscale in vigoare." Fondul Proprietratea este controlat de statul roman care detine o participatie de 36,8% din capital, restul fiind controlat de fonduri straine de investitii si SIF-uri, investitori si fosti proprietari.
[[Categorie:FP]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:FP]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2011-02-17}}
{{DEFAULTSORT:-2011-02-17}}

Versiunea curentă din 16 mai 2023 17:36

Fondul Proprietatea (FP) ar putea distribui un dividend brut de 0,0156 lei/actiune din profitul de anul trecut, valoarea totala a dividendelor fiind de 214 mil.lei, de peste cinci ori mai putin decat dividendele distribuite anul trecut din castigurile din anii 2008 si 2009, de 0,0816 lei/titlu. Distribuirea dividendelor va fi supusa votului actionarilor in cadrul AGA din 29 aprilie. "Intrucat situatiile financiare urmeaza a fi auditate si aprobate in Adunarea Generala a Actionarilor, este important de consemnat ca dividendul final platibil poate avea o alta valoare. Dividendul propus are la baza politica Fondului cu privire la dividende, stipulata in Prospectul de listare din decembrie 2010", sustin oficialii Franklin Templeton in raportul privind rezultatele financiare preliminare pe 2010. Administratorul a propus ca" in absenta unor conditii sau circumstante extraordinare pe piata se recomanda actionarilor distribuirea in proportie de 100% a profitului distribuibil pentru fiecare an, definit in general ca venitul brut din dividende realizat din investitii si dobanzi la depozitele in numerar, minus cheltuielile si impozitele aferente, conform prevederilor legislative si fiscale in vigoare." Fondul Proprietratea este controlat de statul roman care detine o participatie de 36,8% din capital, restul fiind controlat de fonduri straine de investitii si SIF-uri, investitori si fosti proprietari.