(ATB) a instruit circa 300 de studenti in ultimii sase ani in cadrul unei scoli de vara - 03 august 2015: Diferență între versiuni

De la TradeVille.ro wiki
(csv2wiki)
 
(The LinkTitles extension automatically added links to existing pages (https://github.com/bovender/LinkTitles).)
 
(Nu s-a afișat o versiune intermediară efectuată de un alt utilizator)
Linia 1: Linia 1:
    
    
Aproape 300 de studenti de la specializarile Farmacie, Biologie, Medicina, Chimie si Inginerie chimica au participat in ultimii sase ani la cursurile unei scoli de vara organizate in cadrul producatorului de medicamente Antibiotice Iasi. In cadrul acestui program, tinerii participa la cursuri in domenii precum asigurarea si controlul calitatii in industria farma, tehnica farmaceutica aplicata si metode de formulare farmaceutica, metode de analiza, instrumente si tehnici de laborator sau cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelor. "Piata farmaceutica este o piata dinamica, intr-o continua transformare, iar noi, suntem convinsi ca pentru a reusi sa facem salturile de dezvoltare pe care competitia si mediul economic global actual le cer, trebuie sa fim permanent conectati si sa ne adaptam la aceste transformari. Astfel, in anul 2010 am ales sa investim resurse pentru a dezvolta un program complex si consistent de cursuri si traninguri multidisciplinare, "Scoala de vara aA", a spus Ioan Nani, director general al Antibiotice. Cei 38 de studenti in anii terminal, masteranzi si absolventi ai facultatilor de profil care s-au inscris anul acesta in program participa la cursuri timp de patru zile pe saptamana, in intervalul 16 iulie- 6 august. Lectorii cursurilor sunt angajati din cadrul Antibiotice. Dintre cei circa 300 de tineri care au participat la scoala de vara organizata de companie in ultimii ani, un numar de 25 au fost ulterior angajate in arii precum cercetare, asigurarea si controlul calitatii, regulatory affairs, studii de bioechivalenta sau productie. Scoala de vara, organizata din 2010 in parteneriat cu trei universitati din Iasi (Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea Gheorghe Asachi), are si o componenta interna, de instruire a angajatilor Antibiotice. Astfel, circa 500 de angajati ai companiei au participat in fiecare an la programe de dezvoltare a competentelor profesionale, in arii precum leadership, brand management, managementul riscului, relatiile interumane si gestionarea conflictelor sau workshopuri de dezvoltare a abilitatilor manageriale. Antibiotice, un business cu 1.465 de salariati, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 320 de milioane de [[lei]] si un profit net de 31 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.
Aproape 300 de studenti de la specializarile Farmacie, Biologie, Medicina, Chimie si Inginerie chimica au participat in ultimii sase ani la cursurile unei scoli de vara organizate in cadrul producatorului de medicamente Antibiotice Iasi. In cadrul acestui program, tinerii participa la cursuri in domenii precum asigurarea si controlul calitatii in industria farma, tehnica farmaceutica aplicata si metode de formulare farmaceutica, metode de analiza, instrumente si tehnici de laborator sau cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelor. "Piata farmaceutica este o piata dinamica, intr-o continua transformare, iar noi, suntem convinsi ca pentru a reusi sa facem salturile de dezvoltare pe care competitia si mediul economic global actual le cer, trebuie sa fim permanent conectati si sa ne adaptam la aceste transformari. Astfel, in anul 2010 am ales sa investim resurse pentru a dezvolta un program complex si consistent de cursuri si traninguri multidisciplinare, "Scoala de vara aA", a spus Ioan Nani, director general al Antibiotice. Cei 38 de studenti in anii terminal, masteranzi si absolventi ai facultatilor de profil care s-au inscris anul acesta in program participa la cursuri timp de patru zile pe saptamana, in intervalul 16 iulie- 6 august. Lectorii cursurilor sunt angajati din cadrul Antibiotice. Dintre cei circa 300 de tineri care au participat la scoala de vara organizata de companie in ultimii ani, un numar de 25 au fost ulterior angajate in arii precum cercetare, asigurarea si controlul calitatii, regulatory affairs, studii de bioechivalenta sau productie. Scoala de vara, organizata din 2010 in parteneriat cu trei universitati din Iasi (Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea Gheorghe Asachi), are si o componenta interna, de instruire a angajatilor Antibiotice. Astfel, circa 500 de angajati ai companiei au participat in fiecare an la programe de dezvoltare a competentelor profesionale, in arii precum leadership, brand management, [[managementul riscului]], relatiile interumane si gestionarea conflictelor sau workshopuri de dezvoltare a abilitatilor manageriale. Antibiotice, un business cu 1.465 de salariati, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 320 de milioane de [[lei]] si un profit net de 31 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.
[[Categorie:ATB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:ATB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2015-08-03}}
{{DEFAULTSORT:-2015-08-03}}

Versiunea curentă din 28 septembrie 2023 11:22

Aproape 300 de studenti de la specializarile Farmacie, Biologie, Medicina, Chimie si Inginerie chimica au participat in ultimii sase ani la cursurile unei scoli de vara organizate in cadrul producatorului de medicamente Antibiotice Iasi. In cadrul acestui program, tinerii participa la cursuri in domenii precum asigurarea si controlul calitatii in industria farma, tehnica farmaceutica aplicata si metode de formulare farmaceutica, metode de analiza, instrumente si tehnici de laborator sau cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelor. "Piata farmaceutica este o piata dinamica, intr-o continua transformare, iar noi, suntem convinsi ca pentru a reusi sa facem salturile de dezvoltare pe care competitia si mediul economic global actual le cer, trebuie sa fim permanent conectati si sa ne adaptam la aceste transformari. Astfel, in anul 2010 am ales sa investim resurse pentru a dezvolta un program complex si consistent de cursuri si traninguri multidisciplinare, "Scoala de vara aA", a spus Ioan Nani, director general al Antibiotice. Cei 38 de studenti in anii terminal, masteranzi si absolventi ai facultatilor de profil care s-au inscris anul acesta in program participa la cursuri timp de patru zile pe saptamana, in intervalul 16 iulie- 6 august. Lectorii cursurilor sunt angajati din cadrul Antibiotice. Dintre cei circa 300 de tineri care au participat la scoala de vara organizata de companie in ultimii ani, un numar de 25 au fost ulterior angajate in arii precum cercetare, asigurarea si controlul calitatii, regulatory affairs, studii de bioechivalenta sau productie. Scoala de vara, organizata din 2010 in parteneriat cu trei universitati din Iasi (Universitatea de Medicina si Farmacie "Grigore T. Popa", Universitatea Alexandru Ioan Cuza si Universitatea Gheorghe Asachi), are si o componenta interna, de instruire a angajatilor Antibiotice. Astfel, circa 500 de angajati ai companiei au participat in fiecare an la programe de dezvoltare a competentelor profesionale, in arii precum leadership, brand management, managementul riscului, relatiile interumane si gestionarea conflictelor sau workshopuri de dezvoltare a abilitatilor manageriale. Antibiotice, un business cu 1.465 de salariati, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 320 de milioane de lei si un profit net de 31 de milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.