(BVB) le cere celor mai mari zece companii listate sa fie mai prietenoase cu investitorii straini - 04 septembrie 2014: Diferență între versiuni

De la TradeVille.ro wiki
(csv2wiki)
 
(csv2wiki)
 
Linia 1: Linia 1:
    
    
Raportari in limba engleza, intalniri trimestriale cu investitorii si publicarea rezultatelor financiare conform standardelor internationale sunt criterii pe care trebuie sa le respecte cele mai lichide zece companii pentru a ramane incluse in indicele BET, principala referinta a bursei. Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat recent lista de criterii legate de calitatea raportarilor si a activitatilor de relatii cu investitorii care vor fi aplicate companiilor componente ale indicelui BET de la 1 ia­nuarie 2015. Din indicele BET fac parte cele mai lichide zece companii: [[Fondul Proprietatea]], Petrom, Romgaz, Banca Transilvania, BRD, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelec­­trica si  [[Bursa de Valori]] Bucuresti. Indicele BET este principala referinta a bursei, fiind cel mai urmarit indice de catre investitorii locali si straini. Astfel ca emitentii din BET sunt cei mai vizibili din randul celor peste 80 de companii listate. Investitorii si analistii urmaresc cu atentie deciziile pe care le iau conducerile acestor companii, dar si declaratiile managerilor, planurile acestora de investitii. Astfel ca raportand pe bursa doar in limba romana sau publicand rezultatele financiare conform stan­dardelor romanesti de contabilitate, accesul investitorilor straini la aceste companii este vizibil ingreunat.
Raportari in limba engleza, intalniri trimestriale cu investitorii si publicarea rezultatelor financiare conform standardelor internationale sunt criterii pe care trebuie sa le respecte cele mai lichide zece companii pentru a ramane incluse in indicele BET, principala referinta a bursei. Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat recent lista de criterii legate de calitatea raportarilor si a activitatilor de relatii cu investitorii care vor fi aplicate companiilor componente ale indicelui BET de la 1 ia­nuarie 2015. Din indicele BET fac parte cele mai lichide zece companii: Fondul Proprietatea, Petrom, Romgaz, Banca Transilvania, BRD, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelec­­trica si  Bursa de Valori Bucuresti. Indicele BET este principala referinta a bursei, fiind cel mai urmarit indice de catre investitorii locali si straini. Astfel ca emitentii din BET sunt cei mai vizibili din randul celor peste 80 de companii listate. Investitorii si analistii urmaresc cu atentie deciziile pe care le iau conducerile acestor companii, dar si declaratiile managerilor, planurile acestora de investitii. Astfel ca raportand pe bursa doar in limba romana sau publicand rezultatele financiare conform stan­dardelor romanesti de contabilitate, accesul investitorilor straini la aceste companii este vizibil ingreunat.
[[Categorie:BRD]][[Categorie:BVB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
[[Categorie:BRD]][[Categorie:BVB]][[Categorie:Analize]][[Categorie:Stiri despre piata]]
{{DEFAULTSORT:-2014-09-04}}
{{DEFAULTSORT:-2014-09-04}}

Versiunea curentă din 16 mai 2023 18:48

Raportari in limba engleza, intalniri trimestriale cu investitorii si publicarea rezultatelor financiare conform standardelor internationale sunt criterii pe care trebuie sa le respecte cele mai lichide zece companii pentru a ramane incluse in indicele BET, principala referinta a bursei. Consiliul Bursei de Valori Bucuresti a aprobat recent lista de criterii legate de calitatea raportarilor si a activitatilor de relatii cu investitorii care vor fi aplicate companiilor componente ale indicelui BET de la 1 ia­nuarie 2015. Din indicele BET fac parte cele mai lichide zece companii: Fondul Proprietatea, Petrom, Romgaz, Banca Transilvania, BRD, Electrica, Transgaz, Transelectrica, Nuclearelec­­trica si Bursa de Valori Bucuresti. Indicele BET este principala referinta a bursei, fiind cel mai urmarit indice de catre investitorii locali si straini. Astfel ca emitentii din BET sunt cei mai vizibili din randul celor peste 80 de companii listate. Investitorii si analistii urmaresc cu atentie deciziile pe care le iau conducerile acestor companii, dar si declaratiile managerilor, planurile acestora de investitii. Astfel ca raportand pe bursa doar in limba romana sau publicand rezultatele financiare conform stan­dardelor romanesti de contabilitate, accesul investitorilor straini la aceste companii este vizibil ingreunat.